Puppy’s

Echte liefde roest niet! In het voorjaar van 2024 hopen we weer puppy’s te krijgen van Bubbles & Teun!

Yeahhh, het is zover! Bubbles en Teun hebben op 22 maart een gezellig onderonsje gehad. Teun heeft er hard voor moeten werken want Bubbles wilde nog echt versierd worden! Nu maar hard gaan duimen  dat we over een paar weken allemaal mooie dingen op de echo te zien krijgen! Spannend, spannend!!

En daarna wandelde Bubbles gewoon het zwembad in, op, over om even af te koelen en water te drinken. Want dat is natuurlijk veel lekkerderder dan schoon kraanwater! Maf beest is het!

Heeft u interesse in een pup dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op!

—————-

14 februari: Valentijnsdag, dat kwam toch wel heel mooi uit voor Bubbles.

De reactie van Teun was geweldig maar het filmpje wil niet goed overkomen dus daar wordt nog aan gewerkt!

Het betreft dus een herhaaldekking omdat dit zo’n geweldig nest was en alle pups prachtig zijn uitgegroeid in zowel uiterlijk als innerlijk. Mijn Bloopers is daar een voorbeeld van en ondanks dat zij eigenlijk niet mijn eerste keus was, bleek ik wel haar eerste keus te zijn want zij heeft mij echt letterlijk en figuurlijk volledig veroverd en wat ben ik blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd hierin. Het is een heerlijk meisje. Met haar hoop ik volgend jaar een nestje te mogen krijgen.

—————-

Op 13 februari zijn Bubbles haar oogjes weer getest en helemaal goedgekeurd. De oogjes worden eerst gedruppeld en daardoor kunnen ze nog een paar uur heel wazig zien. Bubbles niet………….we lopen de kliniek uit, echt heel in de verte schiet een kat de straat over, verdwijnt onder een auto en ik voelde aan al mijn ledematen dat Bubbles die kat gezien had!! 😉 Typisch een Bubbles-actie!

We gaan dus nu afwachten totdat Bubbles loops wordt en ze elkaar weer gaan ontmoeten!

Heeft u interesse in een pup dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op!